Välkommen till Vuxensegling Verksamhetsåret 2024

Under 2024 erbjuder vi i Båtklubben ett antal möjligheter för intresserade vuxna att njuta av segling och relaterade aktiviteter. Ju fler vi blir desto roligare kommer det att bli så sprid gärna denna information till era bekanta och inom era nätverk etc.

Det vi just nu har planerat för sommaren 2024 är möjligheten att deltaga i en seglarskola för vuxna. Vi tänker oss också en del information om sjösäkerhet dvs hur man skall uppträda på sjön, och om olyckan skulle vara framme, hur man larmar sjöräddningen etc.

Seglingskurs för vuxna kommer att ges vecka 27 och 28. Kursen är på en vecka och kostar 1250 kr + medlemsavgiften till föreningen (200 kr för enskild medlem eller 300 kr för familjemedlemskap). Målsättningen med full kurs är att eleven själv kan segla och angöra främmande hamn. Kunskap till navigering förmedlas mycket begränsat och det rekommenderas att söka navigationskunskap.

Anmäl ditt intresse här

Har du förslag till aktiviteter etc så tar vi tacksamt emot alla tips. Och har du några frågor är du välkommen att ringa eller maila Sven Olsson sven.h.olsson@gmail.com tel: 0768-871353

Välkomna till en aktiv seglingssommar.