Seglarskolan 2021

Klubben håller varje sommar seglingsskola för barn och ungdomar. Årets seglarskola hålls vardagar mellan 28 juni och 9 juli . Utbildningen genomförs i Skillinge hamn, vid södra piren.

Båtar som används i utbildningen är Optimistjolle och 606. Skolan är populär så det gäller att vara ute i god tid för att få plats.

Utbildningen sker enligt båtklubbens policy i en doping- och drogfri miljö.

Seglarskola ordnas även för vuxna med både seglingsteori och seglingspraktik i 606:orna.

Kursinformation

Avgifterna för 2021 års kurser, var vänlig se nedan.

Anmälningar

Anmälan för barn och ungdomar samt intresseanmälan vuxna, klicka här. Kursen omfattar två veckor men i mån av plats kan en vecka erbjudas.

Anmälningsavgift: 500 kr
Kursavg. 2 v. (inkl. anm.avg): avgift Optimist 1800 kr, 606(kölbåt)       2000 kr
Kursavg. 1 v i mån av plats (inkl. anm.avg.): avgift Optimist 1150 kr, 606(kölbåt) 1300 kr

Plats i kö till kursen registreras när klubben mottagit anmälningsavgiften på kontot.