Seglarskolan är nu fulltecknad, och/men..

Anmälningar från och med 18 april, hamnar på kölista. Anmälningsavgift behöver inte betalas in, utan hela kursavgiften erlägges om plats eventuellt tilldelas. Intresseanmälan till “Seglarskola för vuxna” kan göras på samma ställe som för “barn och ungdomar”. Då anges under “annan information…” att det gäller “seglarskola för vuxna”

Välkommen till anmälningssidan för Skillinge Båtklubbs (SBK) seglarskola för Optimistjolle och 606 (kölbåt) sommaren 2021

Nedan finns ett anmälningsformulär. Men var vänlig att först läsa igenom följande.

Villkor och Upplysningar
  • Åldersgränser: Optimistjolle, 8-15 år. 606(kölbåt) 11-20 år
  • Aktuella kursdatum se vår hemsidan
  • Ange elevens namn vid alla betalningar
  • När komplett anmälan och anmälningsavgift mottagits av SBK registreras anmälan
  • Information om årets kursavgifter finns på klubbens hemsida under Seglarskolan
  • I kursavgiften ingår obligatoriskt medlemskap för ungdom i Skillinge Båtklubb.
  • Turordning för deltagande bestäms av datum när anmälan registrerats hos klubben
  • Anmälningsavgiften, 500 kr, betalas in till klubbens PlusGiro 226224-4, eller Swish nr 123 351 17 97
  • I och med inbetalning av anmälningsavgiften enligt ovan godkännes ovanstående villkor och upplysningar
  • Vuxna anmäler ev intresse nedan och uppger under “annan information…”  “Seglarskola för vuxna”