Höstmöte för medlemmarna

Välkomna till höstmöte vid båtklubbens klubbstuga

den 3 december 2022

Kl. 10.00

Mötet sker i klubbhuset

Mötesförhandlingar enligt dagordning annonserad hemsidan och klubbens anslagstavlor.

Klubben bjuder på kaffefika.

Alla är varmt välkomna!

Nu blir det kalas i klubbhuset!

Skillinge Båtklubb Julfest

Medlemmar hälsas varmt välkomna till julfest

Lördagen den 3 december 2022 klockan 18.30

Det blir knytkalas. Klubben bjuder på Ris à la Malta, glögg och kaffe med kaka efter maten.

Obligatorisk anmälan till undertecknad 076 8871353.

Varmt välkomna!

Styrelsen, Sven Olsson

____________________________________________________________________

Medlemmar! Glöm ej arbetsdag/städdag på klubbstugan lördagen den 8 oktober 2022 med start kl 09.00.

Alla ni som har båt, vagn, mast eller tillfällig placering av båt på och kring varvsplanen är kallade till arbetsdag enligt beslut från årsmötet. Ni som inte kan närvara erlägger en avgift som debiteras i efterskott.

Klubben bjuder på arbetsfika!

Alla medlemmar är välkomna i gemenskapen, men arbetsplikt gäller inte om man inte har någon relation till varvsplanen eller klubbstugan.

Sven Olsson

ordförande

Boulespel en söndag i augusti. Bra spel och trevlig samvaro. Du är också välkommen om du är intresserad.