Medlemmarna inbjuds till Årsmöte för verksamhetsåret 2021.

Lördagen den 26 februari 2021 kl. 10.00 på Klubblokalen.

OBS! Digital länk via Teams erbjuds för de som så önskar.

Årsmötet kommer att behandla de frågor som inryms enligt dagordningen.

Varmt välkomna till ett fysiskt eller digitalt årsmöte! Länk skickas senare.

Höstmöte för medlemmarna

Välkomna till höstmöte vid båtklubbens klubbstuga

den 4 december 2021

Kl. 10.00

Mötet sker i klubbhuset men kommer också att sändas digitalt via Teams

Mötesförhandlingar enligt dagordning annonserad hemsidan och klubbens anslagstavlor.

Föredrag av SSRS – Svenska Sjöräddnings Sällskapet

Klubben bjuder på kaffefika.

Alla är varmt välkomna!

Nu blir det kalas i klubbhuset!

Skillinge Båtklubb Julfest

Medlemmar hälsas varmt välkomna till julfest

Lördagen den 4 december 2021 klockan 18.30

Det blir knytkalas. Klubben bjuder på Ris à la Malta, glögg och kaffe med kaka efter maten.

Marianne och Gustav Olsson visar bildspel från

”Segling i hemmavatten 2020”

Begränsat antalet deltagare p g a Corona pandemin.

Obligatorisk anmälan till undertecknad 076 8871353.

Varmt välkomna!

Styrelsen, Sven Olsson

____________________________________________________________________

Medlemmar! Glöm ej arbetsdag/städdag på klubbstugan lördagen den 9 oktober 2021 med start kl 09.00.

Alla ni som har båt, vagn, mast eller tillfällig placering av båt på och kring varvsplanen är kallade till arbetsdag enligt beslut från årsmötet. Ni som inte kan närvara erlägger en avgift som debiteras i efterskott.

Klubben bjuder på arbetsfika!

Alla medlemmar är välkomna i gemenskapen, men arbetsplikt gäller inte om man inte har någon relation till varvsplanen eller klubbstugan.

ordförande

Söndagen 29 augusti spelades årets klubbmästerskap i boule.

Tre fyrbollar, alltså tolv spelare, gjorde i det strålande sensommarvädret upp om klubbmästerskapet . Årets klubbmästare 2021 blev Åsa Perme’n . Efteråt träffades vi i klubbstugan för årsmöte , prisutdelning, och förtäring av medhavd skaffning.

Det blev en väldigt trevlig samvaro med spännande boulespel och mycket skratt , sång och intressanta diskussioner.m

Bild från prisutdelningen.

Boulespel en söndag i augusti. Bra spel och trevlig samvaro. Du är också välkommen om du är intresserad.

2021-03-09

Fri Segling

Under veckorna 28 och 29 kommer klubben att erbjuda “Fri Segling” till de barn och ungdomar som deltagit i klubbens seglarskola, veckorna 26 och 27 och blivit godkända för “Fri Segling” se mer under Kalender

2020-12-28

Seglarskolan 2021

Nu på vintern är hamnen tom och seglarskolans båtar är tryggt förvarade på land bakom klubbstugan. Framåt våren sköter vi om båtarna så att vi står redo att ta emot alla som skall vara med och lära sig eller utveckla seglingsteknik. Vi kommer att ha nybörjar- och fortsättningsgrupper inom både optimist och kölbåt (606).

Anmälan till seglarskola sommaren 2021 är öppen. Både för optimist- och kölbåtskurserna med start måndag den 28 juni direkt efter midsommarhelgen. Kurserna är två veckor på vardagarna vecka 26 och 27. Nytt för denna säsong är att formuläret fylls i på nätet istället för på ett papper som skall skickas in. Anmälan räknas från det datum då anmälningsavgiften om 500 kronor betalats in.

Vi siktar på att fylla alla grupper och ber alla att sprida information till nära och kära med barn och ungdomar som vill lära sig att segla!

Gott Nytt År,

och så ses vi till sommaren…

Sanna

Ledare seglarskolan

2020-12-15

Klubbhus sektionen

Under hösten har vi haft en ordinarie städdag 2020-10-10, då vi bland annat hade gräsklippning, täckning av segelskolans båtar, trädfällning, stängt mastskjulet och kört ett antal släp med avskräde till tippen. Alla närvarande arbetade på i rask takt med välförtjänt fika in i mellan.

Utöver detta har några stycken arbetat med flottarna i november, efter sommarens missöde vid upptagningen av desamma. Flottarna har förstärkts samt utökat flytkroppen med mer frigolit. Efter jul-uppehållet kommer det att göras skoningar i alla hörnen med stabila galvade järn. Det kommer att inkluderas riktiga lyftöglor så vi slipper fler skador på flottarna.

Klubbhus sektionen tillönskar alla en God jul och Gott Nytt båt år utan Corona!

Klubbhus sektionen

Kaj Grenrud

2020-12-13

Ordförande

Styrelsen har inte lagt sig i vintervila. Tvärtom! Höstmötet är genomfört digitalt, ett försök som kommer att utvecklas i framtiden. Vi har skapat en ny hemsida, som vår webmaster jobbar dagligen med. Vårt tredje nyhetsbrev skickas ut i veckan som kommer (v51). Efter nyår, kommer vi arbeta vidare med Verksamhetsmålen. Följ denna utveckling på Hemsidan och från Nyhetsbrevet. Klubben är på G mot nya mål och utveckling – Intresserad att vara med i gemensamheten? Kontakta oss!

2020-12-10

Våra hittills planerade evenemang för 2021

klicka här fler kommer att komma

2020-12-05

Kursavgifterna för 2021 års seglarskola är nu fastställda.

Gå in på Seglarskolan för information

Click here to add your own text